Occasions
Momenteel heeft Autoservice Groenenboom vanuit strategische overweging geen eigen voorraad occasions. In de huidige occasionmarkt lijkt het ons verstandiger onze expertise aan te bieden in de vorm van deskundig advies bij het zoeken naar een goede occasion.

U raakt op deze manier niet verdwaald in het enorme aanbod occasions, maar vindt via ons de auto, welke volledig aan hun wensen voldoet. Op deze manier weet u zeker dat u geen kat in de zak koopt en heeft u volledige keuzevrijheid uit het totale (inter)nationale aanbod van alle occasions. Via onze contacten weten we vaak al welke auto’s er als occasion in de verkoop gaan komen, voordat deze daadwerkelijk te koop staan.

Ook zal u door onze bemiddeling niet te veel betalen voor uw nieuwe auto. Wij zullen u als “aankoopmakelaar” vertegenwoordigen en de scherpst mogelijke prijs uitonderhandelen.

Voor deze service rekenen we een vergoeding, welke we vooraf met de klant bespreken. Dit kan op basis van een concurrerend vast tarief of op basis van een iets hoger no cure no pay tarief.

Deze beproefde service heeft inmiddels voor veel van onze klanten naar volle tevredenheid geleid tot de aanschaf van een goede occasion.